onsdag den 28. september 2011

Liberalis Dementius!

En sød lille flagermus som ser ud til at have nogle store lunger og en masse at skulle sige.
Tænk på denne kære lille skabning når du står overfor en Liberalis Dementius(dansk: S,SF;V;DF).
På denne måde skulle det være nemmere og lidt sjovere, at overskue en diskussion hvor man efter en halv times forklaring stadig skal høre på; ".. staten SKAL da gøre et eller endet for at hjælpe de svage."

Tre bogstaver: lol.

Ps. en gruppe vil forhåbentligt blive oprettet i fremtiden, når vi er lidt flere læsere, til at diskutere hvem vi mener er dagens, ugens og månedens Barking Moonbat. Kriterier for afstemning vil blive sat op snarest.

Fiat penge

Her er en lille video til at forklare, på en kort og simpel måde, hvad præcist et FIAT penge-system er. Ron Paul er en udtalt kritiker af dette illusoriske system. Grunden til at der først nu, i det 21.århundrede, er opstået en situation hvor denne logik anvendes skyldes hovedsageligt den store krise som startede i 2007. I virkeligheden har økonomer helt tilbage til starten af forrige århundrede talt om konsekvenserne ved FIAT penge.

En af de mest anerkendte er nobel-prisvinder Friedrich August Von Hayek. En disciple af Ludvig Von Mises og derefter i tradition med den østrigske skole.

Nyd den og indse at vores aktuelle penge system er 1: let at forstå og 2: uundgåeligt dømt til at ende skidt.

Værsgo:

tirsdag den 27. september 2011

Ron Paul TV-reklame fra 2008 som er mere aktuel end nogensinde. Med Ron Paul bag roret kunne USA igen blive en inspiration:




Ron Paul besøger Jon Stewart

Med en anden indgansvinkel, som f.eks den demokratiske, dvs. de liberale i usa, er den største talsmand for venstrefløjs samt centrum-demokraternes fløj trådt ud og talt for anden gang nu, at Ron Paul er en af de sidste, hvis ikke eneste, ægte talende og sandheds-krævende politiker tilbage i den amerikanske kongress.
Kongress-manden trækker hele vejen over spektret med hans faste og principielle tilgang til politik. Derfor, som den eneste, trækker han både venstrefløjs partier samt højrefløjs partierne sammen omkring forhandslingsbordet for at diskutere frihed. Frihed, som mange dele af samfundet er begyndt at tage aktivt del i.

Første del:


Andel:

lørdag den 24. september 2011

Hvorfor?

En forstyrrende begivenhed som gerne deles for at sætte fokus på hvordan ENHVER ydelse som staten står til regnskab for vil i sidste ende blive udnyttet eller brugt på en "ineffektiv" for ikke at sige skandaløs måde.

Se blot statens under-lakajer aka. politiet;

En Helt

Hvis man ikke forstår sig på hvorfor og hvordan en kæmpe, en gigant, en filosof men frem for alt et ægte menneske, har været i stand til at bevæge hundrede tusinder af unge individer til at takle problemerne vi ser i øjnene i det 21. århundrede, er denne video måske irrelevant. Er man til trods for de tusindevis af dokumenter og kilder stadigvæk langt fra at sætte sig ind i tingene er denne video ikke kun irrelevant, men stupid.
Derimod må det understreges, at har man fået øjnene op, og indset at verden vi lever i nærmer sig i den grad mere fiktion en virkelighed, vil denne video, til trods for den - for mange mennesker -ulidelige filmatografisk fremstilling, være en ægte perle som kun skal spredes for derefter nydes.

Værsgo, Ron paul i en nøddeskal:

Fox News/Google Debatten

Endnu en gang vi ser Ron Paul, til trods for den korte tid i forhold til andre kandidater givet, sparke elegant hver eneste journalist eller magt søgende individ tilbage på sin plads med hans gennemtrængende logik som på ingen måde virker til at være fjern; det amerikanske folk vil have ham. Ron Pauls budskab er blevet mainstream.

Der er ved at ske noget i verden.


Eller se hele debatten her: http://www.youtube.com/watch?v=dKNNN0NvVrc

torsdag den 22. september 2011

VELKOMMEN!

Uden at sige for meget om hvor vi bevæger os hen har vi her den første blog med det første danske indslag om Ron Paul. Dedikeret et hundrede procent og officielt til den kære doktor som har kæmpet på frihedens vejne siden de unge dage som tjeneste mænd i militæret.

Det er faktuelt, i sagen og dagen idag, at meget faa mennesker står imod den senmoderne kolooniserende dagsorden vi som medlemslande af FN deltager i. Maaske er befolkningerne generelt trætte af krig. Dette holder dog ikke nogen politikere, eller andre personer af indflydelse i samfundsdebatten, tilbage fra at give grønt lys til deltagelse i militære aktioner.
Derfor forekommer det ofte som et chok, men i virkeligheden er det jo forfriskende, at visse mennesker tør stå frem og sig nej - nok er nok !

I USA er der få som har det samme CV som Ron Paul mht frihed og tropperne som beskytter landet.

Desuden var den amerikanske konstitution ikke en bygningsplatform for imperialistiske årsager eller for den sags skyld humanitære(selvom disse på ingen måde kan bevises at være grunde til krig i det 21. århundrede).

Der er mange som søger hans budskab; træk tropperne hjem.

Lad os blive mange som støtter det.