lørdag den 12. november 2011

Its not impossible.


Taenk at der eksisterer en kandidat som stiller op til det amerikanske valg for president posten, som vil saette en stopper for krig og en god del af de modbydeligheder som verden pt. kender til. Taenk at der ikke er flere som fremmer mandens budskab. En aegte helt, en filosof i udklaegning, et individ vi en dag vil se tilbage paa som endnu en gigant for menneskets endelige frigoerelser fra dets trivielle laenker i samfundets overflade!

Hvor skal vi bevaege os hen for at faa os et godt perspektiv paa situationen? Hvor skal i de fortabte sjaele bevaege jer hen? Nu maa i ikke blive stoedt? Det er jo saa haardt at indse at mennesker er forskellige og i virkeligheden har meninger! Men hvorhen? Tja. Ikke saerligt langt, vi ligger godt tilredt allerede, fordi en mand ved navn Ron Paul goer som han goer.

Denne video sparker til gejsten, jeg vil selv mene at det er en af de bedste Ron Paul videoer jeg har set til dato. Det er musik blandet med et enkelt budskab: stop alle krigene, kom hjem og lev i fred.

Her sidder et menneske og undrer sig dybt over hvornaar verden endelig faar oejnene op for hvad der sker. Som en ven fra californien sagde; det ikke kun os amerikanere som har en pligt i at stoette op om Ron Paul, men ogsaa verden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar