onsdag den 9. november 2011

Uhoert! En mand staar fast paa sine principper! Lad os endelig lukke munden paa manden i stedet for at hoere hvad han har at sige!


Beklager manglen paa ortografi, men da jeg aktuelt befinder mig i spanien maa det siges at skrive med danske bogstaver er forholdsvis svaert med et spansk tastatur.

En mindre update efter en del uger med ingen aktivitet paa siden. Der er som altid sket en masse. Fra blot dag til dag sker der en masse. Sidste indlaeg blev lagt for godt og vel en fire uger siden, hvilket betyder at ikke kun en masse er sket, men alt er sket.

Denne video maaette jo blive delt. Helt forbloeffende, og alligevel ikke, er det at se hvordan en kandidat skal RAKKES ned fordi han er sine principper tro; " lad os da bare ekskludere ham fra debatten saa". Hvis man ikke spiller efter andre folks kort i mainstream politik, i hvilket som helst land ikke kun usa, vil man blive stemplet som ekstremist og som regelt hoejre floejs ekstremist. Paradigmet er brudt og verden vil se hvordan USA tager det naeste store skridt, som de altid goer, men i denne gang i en retning mod noget bedre. Om vi faar Ron Paul valgt ind til at vaere den republikanske kandidat goer ikke det store, bare at faa hans maerke-sager mere med i den mainstreame debat er et stort skridt som vil goere at lidt efter lidt begynder folk saa smaat at indse at vi alle er foedt til at vaere fri, aegte fri.

Se disse tomhoveder snakke om hvordan man skal spille spillet og hvad der burde ske hvis man, som RP, vaelger at IKKE bakke op om en kandidat som man ikke staar inde for:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar