onsdag den 25. juli 2012

HR 459, succes indtil videre!



Audit the fed bestod, HR 459 vandt med 327 over 98*(1).

Dette betyder blot at kongressen med et klart flertal er interesseret i at få iværksat en "audit" af den amerikanske central bank. Forhåbentligt vil dette bære over i mere interesse omkring dette emne. For nu vides det kun, at Harry Reid, som tilbage i 1995 var for indsigt i bankens regnskaber*(2), men er nu stik modsat og har svoret på at stoppe denne "bill" med at komme igennem senatet.

For nu betyder det at der ingen sejr er vundet, men i baggrunden skrider det så småt frem da man kan stille fornemme en større interesse for disse emner. Hvilket i sig selv er historisk da dette er et nyt fænomen som længe har været undervejs og lang tid siden er det, at man sidst har drøftet det på de velkendte "luftbølger" som Fox, Cnn osv.

Lad os håbe vi i fremtiden får den igennem til senatet, lad os håbe en mand ved navn Harry Reid i næste omgang ikke står klar til at gøre alt i hans magt for at stoppe den afhøring af The Federal Reserve Bank som vi som verdens-borgere ikke kun forlanger men i den grad fortjener.

*(1) http://www.dailypaul.com/155726/update-hr-459-55-co-sponsors
*(2) http://www.youtube.com/watch?v=6ySzwQDuGCs&feature=player_embedded

Ingen kommentarer:

Send en kommentar