søndag den 22. juli 2012

Romney Pudding 2012


“I believe in an America where millions of Americans believe in an America that’s the America millions of Americans believe in. That’s the America I love.” – Willard Mitt Romney


Lad endnu en spand vrøvl vælte ud af munden på hvad der kunne virke som en god kandidat, men ikke kommer til at blive det grundet den centrums position som bliver taget op i mandens politik. 


Mitt Romney, tidligere guvernør og frem for alt manden på det private marked som får økonomien til at vokse og en selv-erklæret markeds-guru som ikke formår at drive andet end overskud i de forretninger hvor hans ekspertise er til at finde, ved altid at søge ind mod midten opstår mere som en dessert, altså en budding af en art, ergo titlen på indlægget, i stedet for en stærk kandidat til nedlægningen af Obama administrationen. 


Dette er måske meget passende, da Obama er politisk tættere på Romney end hvertfald Ron Paul. Spørgsmålet er hvor relevant udskiftningen er; kan en Mitt Romney virkelig markere sit træk og få det republikanske parti bag ham med et politisk program som minder så meget om Obama´s såvel som Bush´s?


På Reality Check med Ben Swann får vi informationer som er mere end saftige. Hvis man søger blot et referat af delegate forløbet indtil videre se dette link*(1). Vi får at vide hvordan det republikanske parti konstant ændrer deres regler for at dirigere spillet udenom Ron Paul. Det seneste er de 17 delegates som i Massachusets er ved at blive diskvalificeret pga. at man kender til deres beslutning om hvem de vil stemme på den store dag i Tampa, nemlig Ron Paul. 


Det sjove er at ved at sikre Ron Pauls delegates og slå dem sammen med en eventuel anden potentiel kandidat som f.eks Mitt Romney, dvs. i andre ord; hvis man valgte at samarbejde i det republikanske parti, som Ron Pauls kampagne er nede med, kunne man sikre en sejr over Obama uden tvivl. Dette er dog ikke af interesse for det republikanske parti.


Problemet vi ser i øjnene er at det ikke handler om at presse Romney igennem alene længere, det virker mere til at man er intersseret i at få mørkelagt de friheds elskende mennesker som vil stemme på Ron Paul delegates, og her taler vi om mange. 


Hvad der her er vigtigt at forstå er at, hvis man opnår "pluralitet" i mere end 5 stater vil man automatisk få reserveret en tale-plads til Tampa. Om det republikanske parti vil strippe Ron Paul og hans tilhængere på den ene eller den anden måde inden, således at han ikke får 15 mins til at tale inden nominering placeres. Processen er efterhånden blevet noget så til grin at selv Donald Trumps paryk står frem som værende interessant:




Lad os se hvor meget det kræver, at få lavet reglerne om så frihed holdes tilbage fra den amerikanske hoved-scene nummer et, som er det hvide hus. Hvis de republikanske hoved-aktører valgte at tage Ron Paul og hans folk til sig, ville Ron Paul være partiets nye kandidat da han har den stærkeste vælger-skare bag sig. Hvis befolkningen i USA blev stillet et valg mellem Ron Paul og Obama, ville vi rent faktisk se en ny tid i øjnene allerede i år 2013. 



"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it"


*(1) http://mises.org/Community/forums/t/29074.aspx
*(2) tak til: http://www.awareandprepare.com/gop-caucus-fraud-full-scale-effort-to-steal-ron-paul-delegates/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar