fredag den 18. november 2011

Democracy / Dehydration



Skraemmende skal en nyhed som denne ikke fremstaa, dog gerne som forventet.
Hvis vi tager i betragtning de mange teorier hvori Intergovermentalisme*(1), Liberal Intergovernmentalism*(2) eller Neofunktionalisme*(3) vaegtes hoejst, og bruger disse i haab om at retfaerdiggoere et koncept ala EU som vaerende demokratisk, naar det paa alle maader, omraader samt kanter er det mest anti-demokratiske koncept laenge skabt, er der stadig lang vej hjem. Uden at gaa alt for dybt i i det formelle demokrati maa dette tilfoejes:
for at overhovedet kunne tale om demokrati skal der vaere en tredeling af magten, baade i oprindelse samt i udoevelse. Til en vis grad kan oprindelsen argumenteres for, men i form af udoevelsen har vi vidst set mere end nok med de sidste nyheder fra Graekenland indenfor de sidste ugers tid*(4). Magtens tredeling er ikke-eksisterende i og med at folkets inflydelse ikke laengere anses som reel inflydelse. Dvs. de ledende anerkender ikke de ledede. Graekerne stod og skulle til at stemme nej, men for lov samt deres konstitutionelle ret, fik de ikke vedtaget eller tilkendegivet denne funktion. Oprindelsen til EUs traktater kan paa sin vis fint smaeltes ind i et oprindeligt demokratisk samarbejde via et supranationalt samarbejde, var det blot at disse aktoerer som agerer i samarbejdet selv var valgt ind paa demokratisk vis(dvs. first past the post og ikke proportional representation, som altid vil favorisere de store partier + en konstituterende frihedsperiode hvor befolkningen frit kan samarbejde og danne distrikter til valg af repraesentanter + et aegte plebiscitum af konstitutionen naar endelig klargjort og fremlagt til afstemning + referendum af statsdannelsen som enten vaerende diktatur eller monarki, partitokrati eller demokrati, direkte demokrati eller indirekte governmentalistisk samarbejde etc. - det vigtige er at befolkningen vaelger) som i den grad ikke er tilfaeldet i kiggerten, samt at de fleste traktater var blevet sat til plebiscitum, hvilket de heller ikke var(man kaldte disse referendums, de faa gange de blev sat til afstemning, men for at dette skulle vaere muligt maa der vaere 2 valg-muligheder, hvori et plebiscitum er enten acept eller afslag). Dvs., at naar en ikke-valgt, elitaer, for ikke at sige skruppelloes samt magtliderlig top(kommission) skovles ind via plebiscitum i det europaeiske parlament som heller ikke er paa demokratisk vis folkevalgte, er der vidst ingen vej udenom at et demokrati, er det sidste vi taler om. Desuden er nogle kommissaerer tidligere kriminelle*(5)
Den anden vigtige brik i et formelt demokrati er repraesentationen; heri opleves konceptet af at alle kan stille sig frem og komme paa listerne til valg hos det udoevende saavel som det lovgivende for det vaelgende elektorat(det juridiske afskaeres til folk indenfor jura, men dette gaelder at ALLE indenfor disciplinen jura staar til valg og ikke kun offentlige funktionaerer eller "insidere"). Der skal ydermere understreges at disse funktionelle redskaber saetter stopper for inflydelsen i de fundamentale `vis a vis´ haendelser som oftest finder sted inden et valg, iblandt politiske, oekonomiske eller socialt magfulde individer som opererer udenfor det civiles, dvs. det kollektives skarpsyn, da det civile samfund selv vaelger bevidst deres ledere ind. Hvis der er forbindelse mellem civil samfund og stat vil problemer oftest loeses hurtigere da en mindre skare af mennesker sjaeldent kan klare alle de problemer et land staar overfor. Derfor vigtigheden i pluraliteten om politisk samt kollektiv frihed til at udfoere et formelt demokrati.

For at laegge det analytiske til side og gaa til bunden af henseendet med denne post, vil jeg hermed linke til hvad der nok maa siges at vaere et forkasteligt projekt, ide eller postulering.
Man kan da kun sige: Hvad fanden sker der?

Hvad mener i?

‘We fear there is something wrong in the state of Europe,’ Professor Hahn


Note: Det skal siges naar vi taler om demokrati mener vi det formelle demokrati, som understreget. Ikke det materielle demokrati eller sociale etc.





Go Johnny go go go!


Endnu en gang puster Jon Stewart en smule "liberal"(som venstre floejen hedder i usa) magi i Ron Pauls kampagne for presidentposten. Til de derude som har brug for politik serveret fra enten huffington, politico eller f.eks Jon Stewart er der her en god tallerken serveret. Dog haaber jeg ikke at stoede nogen ved at sige; skam jer, politik er ikke hoejre eller venstrefloejs baseret, det er frihed vs. kontrol! Hvilket vil sige at saavel venstre som hoejre har sine gode sider, men i den grad ogsaa skidte sider.

Jeg haaber at koncepter som ejendomsret vil overgaa fra at vaere ting vi taler om og haaber naivt paa at vores valgte repraesentanter vil tage op for os, til en sag om vores individuelle rettigheder og at disse under ingen omstaendigheder maa kraenkes(medmindre vi frivilligt gaar med til det).

En god video


Endnu et indlaeg.

I denne post vil jeg fremlaegge en video som er vaerd at foelge med i.
Giv jer selv 3-4 minutter af den kostbare tid vi er blevet tildelt som mennesker. Heri vil vi finde hvordan tre myter omkring vores kaere doktor er langt fra myter; de er et hundrede procent direkte loegne.

Sjaeldent finder det sted at en aerlig og forholdsvis balanceret tilgang til et nyheds-emne bliver rapporteret paa en saa objektiv maade(hvad er objektivt, det mest objektive er vel i bund og grund en erklaering paa det subjektive).

lørdag den 12. november 2011

Its not impossible.


Taenk at der eksisterer en kandidat som stiller op til det amerikanske valg for president posten, som vil saette en stopper for krig og en god del af de modbydeligheder som verden pt. kender til. Taenk at der ikke er flere som fremmer mandens budskab. En aegte helt, en filosof i udklaegning, et individ vi en dag vil se tilbage paa som endnu en gigant for menneskets endelige frigoerelser fra dets trivielle laenker i samfundets overflade!

Hvor skal vi bevaege os hen for at faa os et godt perspektiv paa situationen? Hvor skal i de fortabte sjaele bevaege jer hen? Nu maa i ikke blive stoedt? Det er jo saa haardt at indse at mennesker er forskellige og i virkeligheden har meninger! Men hvorhen? Tja. Ikke saerligt langt, vi ligger godt tilredt allerede, fordi en mand ved navn Ron Paul goer som han goer.

Denne video sparker til gejsten, jeg vil selv mene at det er en af de bedste Ron Paul videoer jeg har set til dato. Det er musik blandet med et enkelt budskab: stop alle krigene, kom hjem og lev i fred.

Her sidder et menneske og undrer sig dybt over hvornaar verden endelig faar oejnene op for hvad der sker. Som en ven fra californien sagde; det ikke kun os amerikanere som har en pligt i at stoette op om Ron Paul, men ogsaa verden.

fredag den 11. november 2011

Talking Heads! Conan O`brien har kogler!


Lad os nu ikke blive snydt igen, der er for mange derude som reelt tror at mainstream nyheder vaelger det vigtigste, mest relevante og allermest sensationelle for menneskeheden til at vise paa nyhederne.

Svaert er det tilsyneladende for en hel snes mennesker at indse vi ikke kun er foedte til at vaere fri, men at der er mennesker som ikke er interesseret i at vi forstaar at vi er foedte til at vaere fri. Maaske har de en skjult agenda? Hvem ved? Nej, det har de jo ikke. En flot engler er vi jo alle sammen...

Hvis man forstaar jeg lidt paa sig selv og mennesker omkring mig fanger man godt hvor jeg vil hen.


Uuh, kontroversielt.


Her paa bloggen holder vi os ikke tilbage, vi ved efterhaanden godt at de fleste konspirationsteorier er taettere paa virkeligheden end fiktion. Paa samme tid fastholder vi at intet er til at vide, man maa i livet foele sig frem og fornemme hvad der naermer sig sandheden mest.

Her et udplug fra en glimrende pastor, pastor Farrakhan. Manden stoettede Obama inden han solgte sin sjael til bank elitens herskare for at blive president. Maaske kan Farrakhans stoette give lidt held til Paul?

Til dem som mener at dette kun vil skade Dr. Paul kan ligesaa godt begynde at indse de tager fejl. PUNKTUM(.)

En nydelig artikel fra Informationen


Som mange, blandt andet Ron Paul, har understreget var krigen mod Gaddafi ivaerksat fordi vestens magt elite foeler at deres kraeft er ved at svinde. Derfor maette der nogle hurtige taktiske aktioner til for at staa godt til naar det store tab finder sted: dollarens nedgang.
Gaddafis plan, som dog ikke naevnes i artikeln, var at skabe en afrikansk valuta med en gold-standard og al handel med olie skulle foregaa via denne. Dette havde med et destrueret dollaren, hvilket vil sige vi igen er tilbage til det allerstoerste emne igen: hvem styrer pengene.

Problematikken bestaar nu i hvordan vil vi, vestens landes borgere, gaa fremtiden i moede velvidende om at vores ledere har for laengst solgt os ud, brugt vores billede til at erobre og slagte uskyldige for at bevare deres privilegier, kontrakter og cash-flow? Det en farlig tid vi gaar i moede.

onsdag den 9. november 2011

Uhoert! En mand staar fast paa sine principper! Lad os endelig lukke munden paa manden i stedet for at hoere hvad han har at sige!


Beklager manglen paa ortografi, men da jeg aktuelt befinder mig i spanien maa det siges at skrive med danske bogstaver er forholdsvis svaert med et spansk tastatur.

En mindre update efter en del uger med ingen aktivitet paa siden. Der er som altid sket en masse. Fra blot dag til dag sker der en masse. Sidste indlaeg blev lagt for godt og vel en fire uger siden, hvilket betyder at ikke kun en masse er sket, men alt er sket.

Denne video maaette jo blive delt. Helt forbloeffende, og alligevel ikke, er det at se hvordan en kandidat skal RAKKES ned fordi han er sine principper tro; " lad os da bare ekskludere ham fra debatten saa". Hvis man ikke spiller efter andre folks kort i mainstream politik, i hvilket som helst land ikke kun usa, vil man blive stemplet som ekstremist og som regelt hoejre floejs ekstremist. Paradigmet er brudt og verden vil se hvordan USA tager det naeste store skridt, som de altid goer, men i denne gang i en retning mod noget bedre. Om vi faar Ron Paul valgt ind til at vaere den republikanske kandidat goer ikke det store, bare at faa hans maerke-sager mere med i den mainstreame debat er et stort skridt som vil goere at lidt efter lidt begynder folk saa smaat at indse at vi alle er foedt til at vaere fri, aegte fri.

Se disse tomhoveder snakke om hvordan man skal spille spillet og hvad der burde ske hvis man, som RP, vaelger at IKKE bakke op om en kandidat som man ikke staar inde for: