onsdag den 21. december 2011

Ron Paul kaemper sit livs kamp!



Advarsel: Til de som mener at Alex Jones er en skoer kugle har i nu en mulighed for at saette en ende paa denne uhaederlige stigmatisering. At man ikke er enig i alt hvad manden siger, er det samme som din bedste vens maerkelige interesse i piger med masser af koed paa kroppen. Respekterer du et individ baerer du over med jeres uenigheder. Dybest set staver Alex Jones det ganske fint ud hvad der ligenu foregaar i USA, at han stoetter Ron Paul samt Oestrigsk Oekonomi(skaer statens stoerrelse ned, luk central banken etc)er der heller ingen tvivl om, hvilket alle er omraader enhver laeser paa denne blog ikke kan have sine tvivl om.

Kort tid inden Ron Paul laegges paa bordet i Iowa bedes i hermed laegge specielt maerke til maaden hvorpaa Ron Pauls "billede" manipuleres til at virke som en psykose; stemmer du paa Ron Paul er du med til at miskreditere alt som er stabiliserende og legitimt for et sundt demokrati. Som en tidligere ven der desvaerre er blevet saa hjernevasket af medierne skrev til mig idag: du maa da besidde en kyllingehjerne for at tro at Ron Paul rent faktisk har noget reelt og sundt at byde paa(det skal siges det var en langt mere unuanceret og langt mindre formelt betonet besked i den grad, men den slags usaglige og rent faktisk kyllingehjernede forhold beskaeftiger vi os ikke med her paa siden).
Hvis man som troende paa frihed mener at Ron Paul har noget at byde paa anbefales der at denne video*(1) skruer tingene godt og grundigt sammen for jer saa i kan se hvor absurd situationen er, og hvor desperate visse mennesker er ved at blive for at holde folk sovende og troende at alt nok skal gaa og frem for alt at Ron Paul er en skoer kanon kugle.

Som de fleste dog alligevel ved: al reklame er god reklame. Saa endnu engang maa det siges at hvert eneste koncept som proeves at skrues paa RP´s personlighed vil det slaa fejl som enhver loegn der uomtvisteligt naar sin ende.

*(1) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g_ij6QwrA_8#!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar