torsdag den 8. december 2011

Foreign Policy!

Hiv dig selv i flaesket og tag med paa en tur hvor Ron Paul fortaeller dig lidt om hans standpunkter indenfor udenrigspolitikken udfoert af USA*(1).
Hvis man som tilhaenger af Israel, eller Palaestina, mener at hvad USA dagen idag udfoerer er direkte forkert, burde man lytte til den kaere doktors ord da disse er af de faa kloge sammensaetninger indenfor kommunikation som er til at finde.
Taenk engang, her er han, og her er du, og her er jeg. Vi sidder og mener det samme, og ikke kun det samme, men som det hele burde haenge sammen om det samme. Hvornaar formaar vi at forstaa at flertallet ikke noedvendigvis betyder det bedste og det allermest oprigtige indenfor et demokrati? Der er langt flere og mere rige maade at forstaa demokrati paa! Lad os aabne vores mentalitet for en mere nuanceret debat, hvori en mening som understreger at selvom flertallet, hvilket ikke engang er sagen, mener at krig og stoette til andre lande er en god ide, retfaerdiggoerer paa ingen maade hvad du, jeg eller de mange foeler da alle er individer og burde udrette, ISAER SOM NATION; hvad der er vigtigst og ikke kun hvad der tjener de faa bedst(dette er klart tilfaeldet dagen idag; hvem er ikke interesseret i stoette fra verdens rigeste land).

Ron Paul, mit hjertes aerligste stoette og min hjernes reflektive rationalisering; Tak endnu en gang.

(Til folket derude om mener at det er forkert at stoette et menneske, andre end jer selv, ciao bambinos).

Kind Regards,
Chris

Ingen kommentarer:

Send en kommentar