lørdag den 17. december 2011

Gud velsign denne mand!

Af de faa mennesker i denne verden som er i stand til at indse at hvad end det angaar en universitets uddannelse, hvad end det angaar en slags form for sofisme, er det umuligt at indse et koncept som frihed uden at vige bort fra det. Tager man til kongressen, om det saa er Christianborg eller Capital Hill, forstaar man at en ide som en konstitution er baseret paa, og ikke blot en konstitution som den vi har i Danmark, men den man har i USA, er ikke blot at reflektere udfra men at rent faktisk kopiere, da dette er den taetteste formel paa en reel demokratisk tilgang hvor flertallet vinder over de faa(hvilket jeg er yderst uenig med, men smag og behag).
Se denne video hvor Ron Paul er paa Jay Leno, The tonight Show, hvori han forklarer nogle ganske klare idealer som frihed, hvorudfra fragmentering, konstitutionalisering og naturlige rettigheder vinder frem i en forpulet, undskyld udtrykket, verden blandet med propaganda.
Det er utrolig svaert at se igennem sloeret, og RP trykker igennem endnu engang med en klar og standhaftig tone om hvad praecist det betyder at baere ansvaret for ens eget liv.

Nyd den kaere laege:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar