lørdag den 24. december 2011

FYR GLORIA BORGER!

En fremragende men alligevel trist lille video*(1). RP bliver angrebet paa en ussel maade hvori ting han aldrig har sagt proeves at vedhaeftes paa ham. Saa hvorfor ussel? Ganske enkelt: der soeges ikke noget indblik i hans politiske fremgang. Man skulle da ellers tro dette kunne vaere interessant taget i betragtning af de sidste meningsmaalinger*(2). Hvad er det lige praecis der goer at denne mand er saa populaer nu? Isaer naar han har sagt det samme de sidste 40 aar.

Gloria Borger er CNN`s chef indenfor politisk analyse. Hvis dette er det bedste CNN kan praestere, hvad angaar at ansaette folk til at skabe en objektiv debat paa TV, sidder der nogle inkompetente mennesker omkring Ted Turner.

Hvis meningen er at en objektiv debat ikke er at oenske, maa det derimod siges at Ted Turner sidder iblandt nogle ganske kompetente mennesker, og saa alligevel ikke.

Gloria Borger formaar at goere sig selv godt til grin. RP er hurtig til at se hvad denne kvindes intentioner er. Til sidst i videoen smider RP kommentaren: "I know how the system works".

Inden jeg slutter af linker jeg til en side som haefter de forskellige forbindelser mellem Gloria, hendes mand og militaer magten sammen*(3). Jeg ser at jeg ikke er den eneste som er lidt traet af Glorias traelse attitude.




2 kommentarer:

  1. I don't have any idea of what are you talkn' about my friend, but ok, at least you're writing.

    And that's Ok.

    SvarSlet
  2. hahaha kurdt! dammit :D learn danish!

    SvarSlet