fredag den 23. december 2011

Kokesh - The man!


Skulle man befinde sig i Iowa, eller for den sags skyld andre steder i verden, og man fik den pludselige interesse for at gaa ud og holde en tale for Ron Paul er der her et par ganske fine teknikker/mekanismer til brug for at overbevise lettest muligt.
Som vi nok ved, er der intet nemt ved at besidde den information som f.eks den kaere doktor besidder, og derefter bevaege sig ud i den store Keynesianske verden for at formidle budskabet uden at faa sig et par hudskraber. Der er grippe saavel som barske hunde der paa ingen maade vil give slip paa deres etablerede privilegier, om det enten gaelder personlige overbevisninger eller offentlige kontrakter.

Det uden tvivl laekreste punkt er det faktum at man intet faar ud af at se sort. Dvs. ja, situationen vi som mennesker befinder os i er svaer at haandtere, nytter det ikke noget at vaere negativ, derimod handler det om at se det gode i at have disse informationer, det gode ved at vaere oplyst og det glaedelige ved at lyste at sprede denne selvsamme information.

Nyd Kokesh som til enhver tid forsvarer og goer sit bedste for at sprede budskabet om frihed:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VMjOLCQLcQY

Ingen kommentarer:

Send en kommentar